Sikkerhed i shoppingcenter

For at sikre elektriske kabelsystemer i tilfælde af brand satser man i Limbecker indkøbscenter i Essen på den robuste WKE-kabinetserie fra Spelsberg

En brandsikret elektrisk installation sikrer, at vigtige elektriske systemer, såsom nødbelysning, ventilation, elevatorer og redningsudstyr og brandslukningsmateriel forbliver tilgængelige og pålidelige i en nødsituation«, siger Thomas Decker, administrerende direktør i Elektro Decker GmbH, som udfører opgaven. »Vi er derfor forpligtet overfor vores kunder og leverer altid pålidelige elektriske tjenester. Til et stort projekt som Limbecker Platz i Essen har vi brug for produkter af høj kvalitet, derfor stoler vi endnu engang på løsninger fra Spelsberg.

De brandbeskyttelsesbokse, der anvendes i Essen, fra Spelsbergs WKE-kabinetserie, garanterer en pålidelig brandbeskyttelsesinstallation. I tilfælde af brand skal produkterne, der testes og certificeres af VDE og Materialprüfungsamt (MPA) i overensstemmelse med DIN 4102 Del 12 i forbindelse med passende godkendte kabler og installationssystemer, sikre de elektriske systemers funktionelle integritet i op til 90 minutter Dåserne er lavet af en særligt robust, halogenfri duroplast og forhindrer, at fremmedlegemer kan trænge ind.