Customizing Loesungen

Casestudier

Skræddersyede kabinetter

Hård skal, stærk kerne

Til en motorstartsløsning fra Siemens producerer Spelsberg det individuelt tilpassede kabinet TK 1818. Kabinet-specialisten fra Tyskland leverer et omkostningseffektivt og præcist kabinet til det tidskritiske projekt med meget kort varsel, med en leveringstid på 14 dage.

»I Spelsberg fandt vi en partner, som ikke kun medbringer imponerende know-how og det nødvendige mekaniske udstyr, men også sætter lige så høje kvalitetsstandarder som os«, bekræfter Thomas Mielke, produktchef Solution Support hos Siemens AG i Leipzig og projektleder til oprettelse af kundespecifikke løsninger. »Samarbejdet med Spelsberg er meget professionelt og forløber glat. Man får ikke kun kvalitetsprodukter, men også et servicetilbud, der er imponerende.«

Ved gennemførelsen af kontrakten greb Spelsberg fat i et tomt standardkabinet af plast fra sit omfattende sortiment. TK 1818 af slidstærk, slagfast plast blev forsynet med en konstruktionskasse og præcist skræddersyede udskæringer. »Takket være vores bearbejdningscenter og et pålideligt partnernetværk kan vi hurtigt og omkostningseffektivt gennemføre sådanne ændringer«, siger Volker Leck, ansvarlig produktchef hos Spelsberg. »For at opretholde fleksibiliteten til fremtidige anvendelser af motorstarteren har vi valgt en af de mest alsidige kabinetter vi tilbyder, et tomt kabinet fra TK-serien.«

Spelsberg gør britiske klasseværelser mere energieffektive

Spelsbergs kabinetter flytter ind i britiske klasseværelser. For den engelske udbyder af ledningssystemer, Metway, anvender produkterne fra Tyskland som kabinet til sin »Classroom Control Box«. Kassen giver nem, effektiv og omkostningseffektiv belysningsstyring i klasseværelserne.

Hele styresystemet til op til 15 armaturer kan rummes i et fladt kabinet fra TK-serien fra Spelsberg. Ud af i alt 13 polystyren basis-kabinetter fra TK-serien med tre forskellige låghøjder valgte Metway den flade version fra det 254 mm lang og 180 mm brede TK PS 2518-produkt.

Projektet »Classroom Control Box« er ikke det første samarbejde mellem de to virksomheder. Et langvarigt tæt partnerskab forbinder Metway og Spelsberg. Men det var ikke den eneste grund til, at de valgte Spelsberg-produkter. »Hvad der virkelig overbeviste os var, at Spelsberg var i stand til at tilpasse kabinetterne nøjagtigt til vores specifikationer«, forklarer Rob Crookes fra Metway.
Det indvendige og udvendige af kabinetterne passer til de Metway-stik, der bruges i boxen. Eksperterne fra Spelsberg udviklede skræddersyede »Boxe« til lysstyring i overensstemmelse med Metway specifikationer. »Med vores modulære sprøjtestøbningsværktøjer var vi hurtigt i stand til at matche vores kabinetter omkostningseffektivt til Metways krav. Vores alsidige TK-serie var særlig velegnet i dette tilfælde«, forklarer Volker Leck fra Spelsberg.

Resultatet af samarbejdet mellem Metway og Spelsberg er en optimalt koordineret »Classroom Control Box«. Det gør den ikke kun effektiv i klasseværelset, men det færdigmonterede produkt reducerer også installations- og omkostningerne til ledningsføring betydeligt. Med lysstyringen kan man opnå 20 procent energi- og omkostningsbesparelser i forhold til konventionel belysninger i klasseværelser.