Customizing Loesungen

Præcis efter mål

Individuelle kabinet-løsninger er mere efterspurgte end nogensinde før. I mange tilfælde matcher »lagerførte« produkterne ikke kundernes specifikke kravprofiler. Spelsberg har viden og teknik til at designe og producere skræddersyede kabinetter.

Hele skræddersyningsprocessen finder sted hos Spelsberg – fra ideen til den certificerede seriemodel – på hovedfabrikken i Schalksmühle og kan derfor udføres på kort tid. De enkelte trin griber ind i hinanden som tandhjul. Baseret på kundespecifikke krav oprettes først en tredimensionel CAD-model. Til dette formål sætter udviklerne hos Spelsberg sig sammen med kunden. For først når alle detaljer stemmer lige fra det første udviklingsstadium, opstår et sofistikeret produkt.

I tæt samarbejde med de forskellige afdelinger udvikler Spelsberg individuelle løsninger trin for trin, hvilket muliggør betydelige omkostningsbesparelser for kunderne. Takket være brugen af modulære værktøjer kan plastkabinetterne optimeres på kortest mulig tid for at imødekomme kundernes krav.
CAD og de meste moderne 3D-bearbejdningscentre gør kabinetter med borede eller fræsede åbninger, gravering eller armaturer til brugerdefinerede anvendelser mulige. Ved seriegrafi, tampografi eller laserudskrivning får produkterne individuelle logoer eller påskrifter. Som et alternativ til tryk direkte på kabinetterne tilbyder Spelsberg fælles udvikling af designfilm, som f.eks. kan påsættes på dækslet.

De færdige, kundeindividuelle løsninger testes og certificeres i de interne laboratorier. Det VDE- og UL-certificerede testcenter på fabrikken i Schalksmühle har fremragende laboratorier til en unik række testprocedurer. I UL-testen, anerkendt verden over, skal produktegenskaberne opfylde de strenge krav fra den amerikanske testorganisation Underwriters Laboratories. Med kvalitetsmærket imødekommer Spelsberg den stigende efterspørgsel efter UL-certificerede kabinetter til kunder fra USA, Canada og Europa.

Tilpasning: Overblik over dine fordele

  • Individuelle nye udviklinger
  • Skræddersyede produkter
  • Test i det interne VDE- og UL-certificerede laboratorium
  • Hurtig og omkostningseffektiv implementering ved hjælp af modulære værktøjer
  • Printservice: Designfolier, Folietastaturer, Laserprint, Tampografi og seriegrafi
  • CNC-styret fræsecenter: Gennemgangsåbninger, Gevind, Gravering
  • Bearbejdningsservice: Individuelle fastgørelsespunkter ved hjælp af ultralydsvejsning, EMC-belægning, specielle farver
  • Monteringsservice Udstyring, ledningsføring, test
  • Individuelt tilbehør: Snaplås, masteklemmer, printplader

Ved opkaldstjeneste

Leder du efter en individuel kabinetløsning?
Sammen med dig udvikler vi et produkt efter mål. Ring til os på
tlf: 02355 892-155.

Alternativt skriv os:
Kontakt

Download

Ingen filer fundet

Hård skal, stærk kerne

Spelsberg-kabinetter til brug ved motorstartere fra Siemens.
Casestudier Skræddersyning

I vores VDE- og UL-certificerede laboratorier tester vi nye udviklinger til bunds.
Spelsberg/Testning