Casestudier fra industrien

Spelsberg-kabinetter beskytter følsomme vandkontrolsystemer

Vandmålingsteknik kræver komponenter af høj kvalitet, især i industrien, hvor præcise kontroller af en lang række parametre er vigtige. Som specialist inden for vandmålingssystemer tilbyder Analytical Technology Inc. et omfattende sortiment af 2-tråds-omformere, PID-controllers analysesystemer og testenheder til bestemmelse af ozon, klor- eller fluor.

Som med alle teknologier til processtyring er det vigtigt, at analysesystemerne fungerer uden fejl og ukorrekte aflæsninger, ellers kan det bringe folk i fare, og udstyr kan være i stor risiko for nedbrud og nedetid. Den følsomme elektronik skal derfor pålideligt beskyttes af kabinetter, der er særligt velegnede til dette anvendelsesområde. Analytical Technology Inc. har derfor konsekvent kabinetter fra virksomheden Spelsberg.

Deres robuste konstruktion muliggør pålidelig overvågning inden for alle anvendelsesområder, såsom spildevandsbehandling, industrielt kølevand eller vaskevand fra fødevareindustrien.

Chris McTear, teknisk chef for Analytisk Technology Inc. beretter: »For mange af vores kunder er det vigtigt, at de konstant overvåger parametrene til sikker og hygiejnisk drift af deres applikation. De er afhængige af vores produkters kvalitet og pålidelighed.

Derfor bruger vi kun komponenter fra producenter, vi stoler på. Spelsberg er en af de førende producenter af højkvalitets-kabinetter. Vi ved, at Spelsberg-kabinetter opfylder vores høje standarder og muliggør nem installation".

Analytical Technology anvender en række Spelsberg-produkter, herunder TK-industrielle kabinetter, Abox forgreningsdåser og AK små fordelingstavler.