Schaltanlagenbau für eine zuverlässige und flexible Energieversorgung, Schaltanlagen besonder geeignet für Industrieumgebungen mit hohem Feuchtigkeitsgrad

Konstruktion af koblingsanlæg i praksis

Perfekt afstemning inkluderet

Næsten uendelig vises den flimrende blå overflade på tagene i det østlige Brandenburg. Et solcelle-modul forbindes her med det næste. På et samlet tagområde på næsten 15.000 m² har SRU Solar monteret og installeret et solcellesystem med en nominel effekt på næsten 1000 kWp.

A salgsrepræsentant hos Spelsberg og Harald Buschky, elektroingeniør hos SRU Solar, står i en af hallerne på de store grunde, foran en Spelsberg PV-fordeler. Sammen diskuterer de den korrekte installation af anlægget. God koordinering er særlig vigtig i betragtning af det store antal Spelsberg-fordelere på stedet.

SRU Solar AG fra Thüringen arbejder også med Spelsberg på mange andre solcelleprojekter. »Prisen, præstationsforholdet og samarbejdet stemmer overens hos Spelsberg«, siger Harald Buschky. Især overbeviste den personlige kontakt til salgspersonalet hos Spelsberg solcellespecialisten: »Selv når der har været flaskehalse, kunne vi altid kommunikere takket være de korte afstande og hurtige reaktioner.« Udvekslingen af erfaringer mellem producent og solcellefirma har altid gjort, at der er fundet en løsning, selv til de komplicerede krav til elektrisk installation af solcelleanlæg – både ved jævnstrøms- og vekselstømsinstallationer.