Aktuelt ledige stillinger

Spelsberg er en af de førende internationale producenter inden for elindustrien og er primært aktiv inden for elektrisk installation og kabinetteknologi. Familiefirmaet udvikler, producerer og sælger produkter og systemer til

elektrikere og industrien og betragtes som en kompetent problemløser for alle opgaver relateret til kabinetter. Spelsberg har i mere end 113 år stået for sikkerhed, høj kvalitet og har sine egne VDE og UL-certificerede testlaboratorier. Sortimentet omfatter over 5.000 landsdækkende produkter, herunder forgreningsdåser, små fordelingstavler, klemmer, målebokse og industrielle kabinetter. Derudover udvikles, testes og fremstilles individuelle løsninger efter kundens ønsker. 

Virksomheden opererer verden over med egne datterselskaber og distributionspartnere, og beskæftiger omkring 450 personer på hovedkontoret i Schalksmühle (NRW), produktionsanlægget i Buttstädt (Thüringen) og dets datterselskaber.

Kvalificerede medarbejdere arbejder teamorienteret og motiveret med de nyeste teknologier og metoder til innovative produkter og løsninger til vores kunder.

Arbejde hos Spelsberg

Læs mere om Karriere hos Spelsberg

Mere om dette

Har vi vakt din interesse?

Hvis du mener du er den rette for en af de interessante stillinger, glæder vi os til at modtage din udførlige ansøgning, herunder lønforventninger.

Send venligst denne til att.

Herrn Stefan Lietzau
Chef for Human Resources
Im Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Tlf.: 0 23 55 / 8 92-104
E-mail: slinospam-spelsberg.de