Uddannelse hos Spelsberg

Uddannelsen af yngre medarbejdere har en lang tradition hos Spelsberg. Netop fordi alle produkter er konsekvent udviklet og fremstillet i Tyskland, har vi brug for kvalificerede specialister, som vi foretrækker selv at uddanne. 

Tilbuddet i de handelsmæssige og de kommercielle områder er varieret og strækker sig fra industrikøbmand til ingeniørkandidat. I vores virksomhed er vi afhængige af uddannelse, hvor de unge fagfolk er stærkt involveret i de enkelte afdelingers operationelle drift. Vores lærlinge kan drage fordel af Spelsbergernes viden. Vi fremmer aktivt udviklingen af yngre medarbejdere. Dette omfatter målrettede individuelle foranstaltninger til at uddybe fokus på styrker eller studieture i uddannelsesnetværket. 

Uddannelse og studier kan også startes hos Spelsberg på samme tid: i hvert uddannelsesår tilbyder vi to studieforløb i forskellige kombinationer.

Fremtidsudsigterne for Spelsbergs unge ansatte er gode: Ordrebøgerne er fulde, og udviklingen i installationsteknologien fortsætter med at øge efterspørgslen på specialløsninger og kabinetter af høj kvalitet. Så der er høj sandsynlighed for, at de fleste lærlinge kan overtages efter en vellykket afsluttende eksamen.