Spelsbergerne - Det er os

Hvad ville vi være uden vores Spelsbergere?

år siden, har medarbejderne aktivt præget udviklingen af virksomheden. Kun som et stærkt fællesskab er det lykkedes at konsolidere vores position som en mellemstor familievirksomhed gennem årtier.

Vores medarbejders begejstring og viden er afgørende for vores succes. Dette er ikke kun måden vi kan skabe meget specielle produkter på – men også individuelle løsninger muliggøres af Spelsbergernes engagement og passion.

Derfor er vi i dag ikke kun værdsat som serieleverandør med et omfattende katalogprogram og koordinerede systemer.

Vi betragtes som en kompetent rådgiver, når det kommer til krævende problemstillinger vedrørende kabinetter. Vores team udvikler, tester og producerer individuelle, klar-til-installation-løsninger til meget store firmaer – men udfører også små tilpasninger efter kundernes ønsker.

Som Spelsbergere ser vi ud over de enkelte afdelingers grænser. Vi arbejder sammen, for at levere moderne kvalitetsprodukter til en rimelig pris – og vi ser altid os selv som et hold.

Især med hensyn til salg og service bliver vores filosofi om dialog og partnerskab synlig for omverdenen. Vores grundlægger Ernst Spelsberg ville helt sikkert være stolt over, at hans værdier stadig lever fire generationer senere, og medarbejderne fortsætter begejstret med at opfylde de første års pionerånd med entusiasme.

Kvalitet "Made in Germany"

Vi arbejder hånd i hånd med udvikling, produktion, markedsføring og distribution af vores produkter. Vores kvalificerede medarbejdere udvikler, producerer, tester og sikrer gnidningsløs logistik. Vores filosofi om dialog og partnerskab bliver også synlig for omverdenen i salg og service. Som Spelsbergere ser vi ud over de enkelte afdelingers grænser. Vi arbejder sammen, for at levere moderne kvalitetsprodukter til en rimelig pris – og vi ser altid os selv som et hold.