Dette website anvender cookies for at gøre det nemmere for dig at bruge det. Når du bruger websitet, erklærer du dig indforstået med, at vi bruger cookiesOK

Plads til udvikling

Job hos Spelsberg

Menneskerne hos Spelsberg præger virksomhedens succeshistorie – og her er det kun teamets resultater, der tæller. Medarbejdernes store engagement og lange anciennitet er det, vi opnår med dette teamwork på alle niveauer. For hvis Spelsbergs medarbejdere ikke fik ideer og var villige til at yde deres bedste, så var vi ikke der, hvor vi er i dag.

Derfor støtter vi vores medarbejdere med videreuddannelse. Vi vil give dem plads til at udvikle sig i vores virksomhed. Der kommer hele tiden nye teknologier på markedet. Det er derfor vigtigt, at vi også holder os ajour med vores medarbejderes faglige kompetencer. I vores teams hersker der en god, kollegial arbejdsatmosfære. I et sådant miljø er der masser af plads til nye ideer. 

Ved siden af arbejdet lokker vores placering i det skønne landskab i Sauerland også med masser af tilbud i fritiden. Shopping i Lüdenscheid, vandreture på stien Rothaarsteig, skiture på Winterberg – der er masser af muligheder. Og fra det nærliggende motorvejskryds Lüdenscheid-Nord er der kun en halv times kørsel til Ruhrs storby Dortmund.

Start hos Spelsberg

Lige fra kontoransat til bachelor of engineering – Spelsberg har det rette uddannelsestilbud til alle.

Læs mere