Dette website anvender cookies for at gøre det nemmere for dig at bruge det. Når du bruger websitet, erklærer du dig indforstået med, at vi bruger cookiesOK

Topkvalitet til industrien

Fordelene ved Spelsberg

Hvis man satser på kvalitetssikring og mærkevarekvalitet, så har man valgt rigtigt med Spelsberg. Vi lægger vægt på at levere kvalitetskontrollerede produkter. Vi anvender råmateriale af høj kvalitet, udelukkende europæiske standardvarer, til de over 100 mio. sprøjtestøbte dele, vi producerer hvert eneste år.

Af disse råmaterialer blander vi de i alt 400 materialetyper, hvoraf 95 % er efter vores egen opskrift. Produkter, der er ekstra robuste og slidstærke, mærker vi desuden med iQ-tegnet, der markerer "Industrial Quality". Denne kategori omfatter produkter til installation i vådrum og beskyttede udendørsområder samt på brændbare underlag eller i brandfarlige industriområder. De dåser og kapslinger, der anvendes disse steder, skal alle have et til fælles: modstandsdygtighed og sikkerhed. Vores produkter i industrikvalitet anvendes i alle mulige områder, lige fra havebrug til havneanlæg, fra den kemiske industri til forlystelsesparker. Derfor satser vi på, at produkterne er ekstra robuste og har en lang levetid.

Spelsbergs produkter er Made in Germany

Vi producerer udelukkende i Tyskland i vores produktionsfaciliteter i  Schalksmühle og Buttstädt

Læs mere