Arbejde hos Spelsberg

Et tæt, tillidsfuldt forhold, flade hierarkier og åben kommunikation er vigtige søjler i vores succes. På denne måde skaber vi et innovativt klima, holder know-how inden for virksomheden og tilbyder vores kunder omfattende service omkring vores produkter.

Den lave personaleudskiftning og en høj identifikation med virksomheden afspejler hvor tilfredse vores Spelsbergere er. Familien Spelsberg er ikke den eneste, der beskæftiger sig med kabinetter i fjerde generation – også mange af vores medarbejdere har forfædre, der også har arbejdet for Spelsberg. 

Den der ønsker at gøre karriere hos Spelsberg, skal være en absolut teamplayer og føle sig ansvarlig for virksomhedens skæbne – uanset hvor vedkommende sidder. Hver medarbejder er vigtig, og hvert job fortjener at blive gjort med omhu og dedikation. At gøre vores kunders arbejde lettere – det er vores ultimative mål, som alle Spelsbergere bidrager til.

Fremme videreuddannelse

Menneskerne hos Spelsberg har en stor indflydelse på virksomhedens succeshistorie.  Højt engagement og en lang tilknytning af medarbejderne er belønningen for dette samarbejde på alle niveauer. Uden ideerne og motivationen hos vores Spelsbergere ville vi ikke være der, hvor vi er i dag.

Gode resultater kan kun opnås, hvis alle ved, hvad de laver. Derfor lægger vi meget stor vægt på uddannelse og træning af vores teams, og giver hver enkelt mulighed for at udvikle sig hos os. Nye teknologier, nye lovkrav eller endda aktuelle tendenser inden for installationsteknologi kræver en tilpasning af produktsortimentet, fremstillingsprocesserne og kommunikationen med vores kunder. Dette lykkes kun, hvis medarbejderne konstant bliver ajourført på deres område. Enhver, der er nysgerrig og villig til at lære for livet, er landet på det rigtige sted hos Spelsberg!

Vores teams har en god kollegial stemning på jobbet. I dette miljø er der mange muligheder for nye ideer; her kan du faktisk gøre en forskel. 

Ikke kun arbejdet hos Spelsberg, men også vores beliggenhed i det naturskønne Märkisch Sauerland med omfattende fritidsaktiviteter, har meget at byde på. Vandring på Rothaarsteig, stå på ski i Winterberg eller kultur, sport eller shopping i Ruhr-området – der er masser af tilbud i nærområdet. Dortmund ligger kun en halv time væk via den nærliggende motorvejstilslutning Lüdenscheid-Nord.

Aktuelt ledige stillinger

Her finder du aktuelle ledige stillinger hos Spelsberg. Læs mere

Start hos Spelsberg

Fra industrimanager til ingeniør - vi tilbyder den rigtige træning for alle. Læs mere