Innovation møder tradition – år Spelsberg

Den der stoler på Spelsberg, stoler på den bedste. For her findes koncentreret kompetence inden for kabinetter med mere end et århundredes erfaring.

Spelsberg er førende på markedet inden for elindustrien med års erfaring inden for elektrisk installation og kabinetteknologi.

Det høje innovationsniveau i den familieejede virksomhed afspejles i de mange patenter og giver løsninger, der er hurtige, nemme at installere, og som imponerer med holdbarhed og brugervenlighed. Vores udviklere fokuserer ikke kun på de nuværende standarder, men også på nye markeder og tendenser inden for energi og byggeteknologi.

Resultatet er produkter og systemer, der altid er på forkant med teknikken og er overbevisende med smarte detaljer og en rimelig pris. Vi sætter konstant nye standarder, især med hensyn til sikkerheden. Det var nye produkter, som de brandbeskyttede WKE-forgreningsbokse med funktionel integritet, eller de halogenfrie forgreningsdåser i den Røde Serie, med hvilke Spelsberg som innovativ banebryder viste vejen frem med og bragte udviklingen af installationsteknologien et skridt videre.

Ifølge en undersøgelse blandt håndværksvirksomheder kender og anvender 90% alle forarbejdere produkter fra Spelsberg, og er tilfredse med dem. Virksomheden er aktiv over hele verden med egne datterselskaber og salgspartnere, producerer konsekvent i Tyskland, og beskæftiger i alt omkring 450 medarbejdere på sine lokationer og hos sine datterselskaber.

I øjeblikket omfatter sortimentet hos denne traditionelle tyske virksomhed over 5.000 områdedækkende produkter, herunder forgreningsdåser, små fordelingstavler, klemmer, målebokse og industrielle kabinetter.

Derudover er Spelsberg kendt som en kompetent rådgiver, når det drejer sig om krævende problemer vedrørende kabinetter. Spelsberg forener al nødvendig know-how under ét tag fra konstruktionen af prototyper og tilpasning, til elektroteknisk udvikling og samling af komplette systemer efter kundens individuelle ønsker.

Mærket Spelsberg
Se video

Man er i gode hænder hos Spelsberg, når man stoler på dokumenteret sikkerhed og kvalitet.Læs mere