Emballageservice

Individuel emballage afhængigt af anvendelsen

Standardløsninger er ikke altid de bedste. 

Nogle gange har du brug for meget specielle kombinationer af varer til senere brug. Nogle gange har du brug for særlige partistørrelser, der ikke er tilgængelige i vores sortiment. Mange kunder ønsker kasser med specialtryk, specielle dimensioner eller etiketter, der kan behandles yderligere af deres egen logistik. 

Ligegyldigt hvor usædvanlige dine ønsker må være: Vi ønsker at gøre dit arbejde så let som muligt og gøre alt, hvad vi kan, for at du kan bruge vores kabinetter med den mindst mulige indsats. 

Derfor tilbyder vi en skræddersyet emballeringsservice, der leverer præcis de særlige papkasser, emballageenheder eller etiketter, du har brug for til dit daglige arbejde, helt op til panelemballagering. 

Vores logistikeksperter kontakter dig gerne allerede i løbet af et projekts tilbudsfase for at definere dine krav i detaljer. 

Fokus er altid spørgsmålet om, hvordan du ønsker at bruge vores produkter: 

Vil du gerne montere varen yderligere?

Vi leverer også varen separat og løst pakket efter dine ønsker. Dermed bortfalder tidskrævende udpakning, og videre bearbejdning kan begynde med det samme.

Vil du gerne selv videresælge en tilslutningsklar del?

Vi overtager mærkning af etiketterne efter dine ønsker, og pakker dem i dine egne kasser. Du sparer på procesomkostninger og kan koncentrerer dig fuldt ud om din kerneforretning. 

Logistik efter dine ønsker!

Vi kender din virksomhed og ved, hvor vigtigt det kan være for dig at modtage vores produkter, præcis som du vil have dem. Tal med os, så vi kan forenkle dit arbejde yderligere. Typiske kundeforespørgsler på dette område er:

  • Låg og base leveres separat
  • Papemballage kun vedlagt
  • forskellige leveringsadresser til halvdele
  • Emballage i fremmede kartoner eller beholdere