En uovertruffen kompetencekæde

for en skræddersyet kundeoplevelse

De mange processer i en virksomhed ligger på række efter hinanden, som de enkelte elementer i en kæde. Kun en stærk forbindelse mellem de enkelte komponenter giver kæden stabilitet som helhed. Hvert led i kæden yder et væsentligt bidrag til succesen.

Derfor lægger vi hos Spelsberg stor vægt på hver lille del af vores proceskæde, og med moderne processer, den nyeste anlægsteknik og højt kvalificerede medarbejdere sikrer vi, at alt passer sammen til sidst. For ikke at overlade noget til tilfældighederne tilføjer vi al den know-how, vi har brug for til udvikling og produktion af vores førsteklasses-kabinetter. Uanset om det er værktøj, fremstilling af prototyper eller trykning: Kun de, der gør alt selv, har alle parametrene under kontrol.

Netop fordi der hos os dagligt kommer tusindvis af sprøjtestøbte dele ud fra den fuldautomatiske produktion, er en fremstilling mulig, hvor vi hurtigt kan reagere på kundernes ønsker. Selv om vi har mere end 5.000 produkter i vores sortiment, har vi i de seneste år udvidet serviceområderne og skræddersyningen for at kunne imødekomme individuelle ønsker endnu bedre og hurtigere.

Vi tror på, at: Produktionen af standardvarer i store mængder ikke er nogen kunst. Fordi vi ikke kun bruger vores kompetencekæde til udvikling af nye og altid forbedrede produkter, men også til at løse forskellige problemer for vores kunder.

Vi har således etableret os i branchen som en erfaren rådgiver, der løser udfordringer med kabinetter med stor erfaring og begejstring. Ligesom elementerne i en kæde hænger vores afdelinger sammen og samarbejder i tæt samråd med kunden for at udvikle både hurtige og kreative løsninger.

Vi tilbyder alt hvad vores kunder har brug for fra én enkelt kilde, fra rådgivning over udvikling og produktion til test og certificering.

Uddrag fra vores mange referencer