Ingeniørkunst fra Tyskland

De ansvarlige for processerne er opmærksomme på de omkostninger, der kan opstå som følge af sammenbrud, vedligeholdelse og nedetid. Langvarige, robuste løsninger med lav vedligeholdelse afhjælper denne situation og betaler sig.

I over 100 år har Spelsberg været synonym i flere brancher med dåser, manifolds og kabinetter, der kombinerer fremragende mærkekvalitet med værdi for pengene.

Emner som Industri 4.0, Smart Metering eller elektromobilitet sikrer, at elektronik af høj kvalitet indtager selv de sidste hjørner af bygninger af enhver art. Sikker og nem  ledningsføring af denne elektronik og beskyttelse af følsomme komponenter er en af vores kernekompetencer. Således udvider vi løbende vores produktsortiment for at imødekomme nye tendenser inden for bygningsteknologi og elinstallation. 

Nogle gange er der problemstillinger, hvor man ikke kommer videre med katalogprodukter. Der er behov for et meget specifikt kabinet, og man er på udkig efter nogen, der er bekendt med dette område, der kender verdensomspændende standarder, samt arbejdsmetoderne for installatøren, som senere skal udføre tilslutningen.

Når ting bliver særlig komplekse, stoler store virksomheder på Spelsberg – kabinetspecialisten med erfaring, ekspertise inden for el- og kabinetteknologi, og et netværk af leverandører, der gør alt muligt. Egen konstruktion af prototyper, UL- og VDE-certificeret testlaboratorier og moderne maskiner med kraftfulde bearbejdningscentre