Digitaltryk

I mange år har tampografi eller gravering været en populær måde at mærke kabinetterne på. Disse metoder er imidlertid sværere at anvende, jo finere detaljerne der skal udføres bliver. Senest når det drejer sig om farve, er grænserne for den bedste praksis nået. 

Derfor har vi i flere år tilbudt vores kunder muligheden for digitale trykfunktioner for at anvende mere komplekse brugerdefinerede inskriptioner eller design på vores kabinetter. 

Designmæssigt er her alt muligt, som man kender det fra konventionel firefarvetryk: 

Udtryksfuldt design, en bred vifte af farver, gradienter og sågar billedtryk. Et enkelt, beskedent standardkabinet omdannes til et originalt, iøjnefaldende unika. 

Ofte ønsker vores kunder her trykte, detaljerede forklaringer på tilslutninger eller komponenter der skal monteres. Mange af vores kunder bruger digitaltryk til her at finde deres eget Corporate Design. Her er også mulighed for tryk der passer til det efterfølgende anvendelsesmiljø – som f.eks. fotos af stranden og bølger til brug i svømmehaller. Uanset hvor ekstravagante ideerne kan være – så har vi de tekniske muligheder og er glade for at udføre dem. 

  • maksimalt trykbillede 300mm*420mm 
  • Flerfarvetryk 
  • egnet til små serier eller prøver
  • Gradueringer er mulige