Spelsberg

sikker.inspirerende.grøn.

Dette er vores missionserklæring, som vi opfylder på alle vores handlingsniveauer. 

Det er ikke kun slutkunden, der nyder godt af sikre produkter, der holder, hvad de lover. Vi sørger vi for, at vores partnere er tilfredse med os i alle dele af processen, fra rådgivning og tilbud, til levering og service.

Dermed har vi altid alle i tankerne: brugeren, der nemt og hurtigt kan installere vores produkter, og forhandleren, hvis bestilling og lagerføring forenkles gennem modulære koncepter og medleveret tilbehør. Hos Spelsberg er alle kerneprodukter på lager, og vi sender dem inden for 24 timer. Takket være vores højeffektive produktion kan vi genopbygge vores lagerbeholdninger inden for en dag. Også det at overholde aftaler, kontrol af lovede funktioner i eget laboratorium, eller en super hurtig første prøvetagning inden for 48 timer giver planlæggere, handels- og forarbejdningsvirksomheder en sikker og god følelse.

Vores mission - Din aflastning

Vores mission lige fra begyndelsen er at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Så vi skelner ikke til ansvar og afdelingsgrænser – hver enkelt hos os bærer ansvar og er forpligtet overfor vores mål, så alt passer sammen til slut og ligeledes så der findes kreative løsninger.

Begejstring på alle niveauer

Begejstringen kan mærkes på alle niveauer hos Spelsberg. Et dedikeret og nysgerrigt team, som er glade for en udfordring i kompleks problemløsning. Med korte afstande, flade hierarkier og hurtige beslutninger er det sjovt af eksperimentere, og det fører hurtigt til succes. Derfor kommer teamwork i første række.

De fleste hos Spelsberg har været i virksomheden i mange år, kender deres kolleger godt, og kan besvare mange spørgsmål under processen. Dette reducerer Time to Market for nye Spelsberg-produkter, og det giver også hurtige resultater på et meget højt fagligt niveau ved individuelle spørgsmål.

Vi er ikke tilfredse med bare at være gode – vi vil altid gerne være forrest, og finde nye, innovative løsninger. Denne passion er smitsom. Det er vores vision, at vores kunder også lægger mærke til vores begejstring.

Grøn i enhver hensigt

For os er grøn ikke kun farven på vores logo – grøn står for bæredygtighed og ressourcebevarelse hos Spelsberg. Vi har i mange år afvist skadelige stoffer i vores produkter, har udviklet løsninger specifikt til bæredygtige energier, som en af de første producenter, og holder altid øje med miljøpåvirkningen fra alle vores processer, hvilket fremgår af certificeringen af miljøstyringssystemet DIN EN ISO 14001. Vores medarbejderes velfærd er også meget vigtig for os. Derfor er alle arbejdspladser indrettet ergonomisk, og hvor der opstår støj, støv eller snavs, bliver der taget alle forholdsregler, for ikke at bringe vores medarbejderes sundhed i fare og for at gøre arbejdet så behageligt som muligt.