Hvad får Spelsberg til at skille sig ud

Man er i gode hænder hos Spelsberg, når man stoler på dokumenteret sikkerhed og mærkekvalitet. I mere end et århundrede har Spelsberg været synonymt i branchen med dåser, manifolds og kabinetter, der kombinerer fremragende mærkekvalitet med værdi for pengene. 

Et katalogprogram med mere end 5000 serieprodukter kan opfylde alle ønsker. Og hvis ikke: fra den lille tilpasning til en komplet ny udvikling, præfabrikerede kabinetter, alt er muligt hos Spelsberg. Fordi alt know-how til nyudviklinger er samlet i hovedkvarteret i Schalksmühle, kan Spelsberg-teamet hurtigt reagere på individuelle anmodninger. De mest moderne maskiner sikrer, at selv små mængder kan bearbejdes individuelt. Så Spelsbergs kunder er altid på den sikre side – også når kataloget ikke viser sig at være tilstrækkeligt. 

I løbet af årene er tillidsfulde relationer med leverandører og kunder vokset. Frem for alt værdsætter mange, at Spelsberg har begge fødder på jorden til trods for alle de verdensomspændende succeser. Der tales klart ud – man tage Spelsberger på ordet. Man lykkes sammen – det er det motto, der definerer Spelsbergs forretning. Og så tænkte vi ikke kun på prisen, kvaliteten og funktionen, men også den, der distribuerer, samler eller ledningstrækker vores løsninger. At gøre arbejdet så let som muligt for alle - det er vores mission.