Gennemprøvet kvalitet til professionelle.

På verdensplan.

Sikker, sikrere, Spelsberg: Spelsberg har sit eget testlaboratorium til certificering på hovedkontoret i Schalksmühle. Laboratoriet og dets udstyr er ikke kun VDE-certificeret, men også UL-certificeret, og gør dermed alle nødvendige tests til international anvendelse af serieprodukter og specielle løsninger muligt internt.

Testlaboratoriet er udstyret med den mest moderne teknologi og udvikles løbende. Årlig UL- og VDE-revision er en del af Client Test Data-programmet for at sikre det høje niveau af arbejdet på permanent basis. I UL-testen, anerkendt verden over, skal produktegenskaberne opfylde de strenge krav fra den amerikanske testorganisation Underwriters Laboratories. Med kvalitetsmærket imødekommer Spelsberg den stigende efterspørgsel efter UL-certificerede kabinetter til kunder fra USA, Canada og Europa.

For eksempel tester testteamet produkterne for modstand mod støv- og vandindbrud og beskyttelse mod ydre mekaniske belastninger i forbindelse med IP- og IK-beskyttelsestest. På forespørgsel kan der udføres yderligere test.

Muligheden for individuelle løsninger, som udvikles sammen med kunderne, er særlig vigtig, fordi det handler om at hjælpe kunderne med at markedsføre deres produkter hurtigst muligt. 

Die Marke Spelsberg
Video ansehen

Wer auf geprüfte Sicherheit und Markenqualität setzt, ist bei Spelsberg gut aufgehoben.Mehr dazu