Tomme kabinetter til den industrielle sektor

Som mangeårig ekspert inden for kabinet- og elindustrien tilbyder vi dig et bredt udvalg af forskellige tomme kabinetter til den industrielle sektor. Anvendelsesområderne for kabinetløsningerne er ekstremt alsidige. Med mere end 1.000 forskellige kabinetvarianter kan næsten alle krav opfyldes, uanset om du fremstiller produkter til branchen eller søger specielle løsninger til virksomheds- og anlægsteknologi. Vores produkter anvendes fx. i måle-, kontrol- og styringsteknologi, inden for telekommunikationsteknologi og inden for maskin- og anlægsteknik.

Med mere end 1.000 forskellige kabinetvarianter kan næsten alle krav opfyldes, uanset om du fremstiller produkter til branchen eller søger specielle løsninger til virksomheds- og anlægsteknologi. Vores produkter anvendes fx. i måle-, kontrol- og styringsteknologi, inden for telekommunikationsteknologi og inden for maskin- og anlægsteknik.

Tomme kabinetter af plast og aluminium

Vores plastikkabinetter er fremstillet af polystyren, ABS eller glasfiberforstærket polykarbonat. Der mulighed for udførsel i aluminium til særlige områder, der stiller strenge krav til modstandskraften over for visse kemikalier. Afhængigt af produktudgaven har vores industrielle kabinetter beskyttelsesklasserne IP65, IP66 eller IP67 i overensstemmelse med DIN EN 60529, dvs. de er støvtætte, beskyttet i det mindste mod vandstråler, og muligvis endda imod midlertidig nedsænkning. De fås i mange størrelser og enten med glatte eller for-stemplede metriske udskæringer og modulære værktøjer. Ud over et stort udvalg af tilbehør såsom monteringsplader, hængselsæt og forskellige standardskinner, tilbyder vi også individuelle løsninger til vores kunder af vores standardprodukter som en ekstra service.

Tilpasning efter individuelle kundeønsker

Vi samler alle kompetencer fra udvikling til konstruktionen af prototyper, testning og certificering til værktøjsfremstilling og produktion på ét anlæg og dermed udmærker Spelsberg sig især ved den individuel bearbejdning af forskellige kabinetløsninger. Vi kan både printe på låg, udføre specielle overfladebelægninger såvel som ekstra huller eller gevind - selv ved små mængder. Vores særlige afdeling for skræddersyning er ansvarlig for disse tilpasninger, samt konstruktionen af prototyper. Spørg efter vores mange muligheder for skræddersyning på dette område!

Eget VDE- og UL-akkrediteret testlaboratorium

Som plastforarbejdningsvirksomhed og kabinetproducent med mange års erfaring har vi også elektroteknisk ekspertise inden for materialer til elektrisk installation. Således kan vi udføre tests, ikke kun i vores interne VDE- og UL-akkrediterede testlaboratorium, men også direkte hos kunden. Denne akkreditering sikrer en konsekvent høj og ensartet kvalitetsstandard for vores produkter og tjenesteydelser.

Praktiske CAD-data som download

På de enkelte produktsider finder du detaljerede tekniske data om dimensioner, materialer og andre egenskaber, såsom beskyttelsesgraden og brandtekniske egenskaber. Du finder du også CAD-data for de enkelte tomme kabinetter, som kan downloades efter en nem registrering hos mySpelsberg. Med de praktiske 3D-visninger får du på forhånd et millimeter-præcist billede af kabinettet, og kan bruge dette som en del af din produktudvikling.

Professionel rådgivning og projektstøtte

Kontakt os venligst, hvis du har yderligere spørgsmål om vores kabinetløsninger. Vores medarbejdere kan også rådgive dig om de mange muligheder for skræddersyning af de tomme kabinetter. Du vil opdage, at vi er meget fortrolige med de specifikke behov som designere, udviklere, teknikere og købere har. Stol på vores mere end 100 års erfaringer som kabinetspecialist!

Din direkte linje til vores eksperter

Deres budskab til Spelsberg
Dine oplysninger (* påkrævet)
Firma data
Din besked til Spelsberg