IBT-Produkter i praksis

Sikker elektrisk installation til »Limbecker Platz« i Essen

Med et brugsareal på 70.000 kvadratmeter, og en investeringsvolumen på omkring 300 millioner euro, er indkøbscenteret »Limbecker Platz« i Essen et af de største indkøbscentre i en indre by i hele Tyskland. Skjult i betonvægge og lofter ligger Spelsbergs produkter og sørger for den perfekte ramme til den elektriske installation

IBT-serien der er specielt designet til betonkonstruktion, muliggør optimal installation af teknologi i høj kvalitet i in situ-beton, såvel som i præfabrikerede betonkonstruktioner. Enheds- og loftdåser, forbindelseskasser og andet monteringsudstyr, skal monteres på forskallingen inden den egentlige betonproces, og derefter indstøbes. Det patenterede forseglingsprincip – som er en membran, der omslutter det indsatte rør – garanterer aflastning af belastningen og en forsegling af komponenterne, når der anvendes IBT-forbindelseskasser og -kabinetter. Takket være den patenterede teknik med støttebarre kan kabinetterne også anvendes sikkert i både vandret og lodret forskalling. Barrene holder dåsen i den rigtige position under støbning, selv under ekstremt betontryk.
Betonløsninger fra Spelsberg garanterer dermed brugen af elektrisk udstyr af høj kvalitet på torve, i korridorer, og i mere end 200 butikker.