Værktøjskonstruktion

Fremragende kvalitet - gennem gode medarbejdere

Den der vil levere fremragende kvalitet, kan ikke spare på ingredienserne. Spelsberg overlader ikke noget til tilfældighederne, men har i stedet kvalificerede medarbejdere til hvert trin i proceskæden. Uanset om det drejer sig om værktøjsdesign eller værktøjsfremstilling – overalt arbejder fagfolk, der er i stand til at udvikle deres egne ideer og udføre dem i praksis, omhyggeligt såvel som økonomisk. Dette sparer tid og sikrer den sædvanlige høje Spelsberg-kvalitet. 

På produktionsstederne i Schalksmühle og Buttstädt findes der kun de mest avancerede forarbejdningscentre og de mest moderne maskiner. Der anvendes nye processer som to-komponent sprøjtestøbning, såvel som termoplastisk skumstøbning.

Fremragende kvalitet gennem gode medarbejdere

Hos Spelsbergs hovedproduktion i Schalksmühle foregår hele skræddersyningsprocessen, fra idé til den certificerede produktionsmodel. Dette forenkler i høj grad samarbejdet mellem individuelle eksperter og afdelinger. De enkelte arbejdstrin griber perfekt ind i hinanden som tandhjul. Dette sikrer de bedste resultater på kortest mulig tid. 

Ved begyndelsen af et projekt sætter udviklerne og kunden sig sammen om ét bord for præcist at definere alle krav til den løsning, der skal udvikles, og opretter derefter en første tredimensionel CAD-model. Det er her fundamentet til succes bliver lagt, for først når alle detaljer stemmer overens fra det første udviklingsstadium, opstår et modent produkt.