Agile metoder– typisk Spelsberg

Begrebet agile metoder er i øjeblikket på alles læber – og hos Spelsberg er det næsten et gammelt ordsprog. Det beskriver brugerens stærke involvering i udvikling og konstant testning, korrektion og fleksibel udvikling af produkter.

Kunden og dennes individuelle ønske er vigtigere end ene eller anden form for standardprodukter. Og den praktiske implementering er meget vigtigere end en alenlang dokumentation. I stedet for at diskutere specifikationer i flere måneder begynder man og går i gang med det samme. Intet langt teoretisk forløb – hellere hurtige resultater med praktiske tests og justeringer. 

Dette har været vores mål i årevis, hvilket har gjort os til en værdifuld rådgiver i branchen for skræddersyede løsninger.

Kommunikation er topprioritet hos Spelsberg – derfor har vi udviklingsteams på tværs af de traditionelle afdelingsgrænser. De kombineres afhængigt af opgaven, så alt hvad der behøves af know-how, kan sidde sammen ved ét bord og samarbejde om udviklingen. Her sidder ikke kun de klassiske udviklere, men også folk fra produktionen, som ved hvordan de økonomisk kan producere det, deres kolleger udtænker. Brancheeksperter ved, hvad der er behov for i specifikke applikationer, og styrer fra starten udviklingen i den rigtige retning. Og på et tidspunkt lyder startskuddet, og man går i gang - man bruger ikke uger på at formulerer og tegne på den angiveligt perfekte løsning, som i så fald tvinges igennem. I stedet er man villig til at ændre eller endda forlade en valgt vej. Dette kan virke underligt -  men er meget mere direkte, hurtigere og lettere for alle involverede. 

Hos Spelsberg er rammebetingelserne for disse metoder perfekte: Rapid Prototyping og vores egne testlaboratorier sikrer, at Spelsberg altid kan teste og justere internt, indtil det perfekte slutprodukt ligger på bordet. 

Kunden er tæt involveret i alle beslutninger – og hjælper igen og igen med at sætte kursen rigtigt i henhold til deres ønsker og krav.