Varmeprægning

Det første indtryk afgør ofte, hvilken kvalitet der tilskrives et produkt. Det smukkeste kabinet kan ses billigt ud ved et sjusket print. Derfor er vi hos Spelsberg altid særlig omhyggelige med udvælgelsen af, hvilken metode vi bruger til at lave inskription på vores produkter, og vælger den metode der ikke kun funktionelt, men også optisk, er det bedste valg. 

Mange af vores kunder har udviklet løsninger internt, som senere monteres synligt på offentlige områder – som f.eks. på jernbaneplatforme eller på ladestationer til elbiler. Her skal trykket være perfekt – alt skal fungere som en helhed, og følg produktdesignet.  

Vi har derfor inkluderet varmeprægning i vores servicesortiment som en særlig mulighed for at lave påtrykninger og inskriptioner af høj kvalitet. 

Om varmeprægning

Med denne teknologi bliver en tynd folie i kombination med tryk og temperatur fast forbundet til kabinettet med et silikonestempel, og giver et smukt og langtidsholdbart resultat. 

De forskellige folier, der også anvendes i møbel- og bilindustrien, er tilgængelige på markedet, så du nemt kan finde det perfekte design til dit eget brug. Der anvendes farvepigmenter, metaller eller lakker til fremstilling af folierne, hvilket giver meget forskellige overfladeeffekter. Krombelagte folier giver for eksempel et sportsligt metallisk udseende, der er ideelt til bilindustrien. 

Da der skal laves en ny form til hvert motiv, bliver omkostningerne ved varmeprægning højere ved mindre mængder.

Detaljer: 

  • som regel én farve (afhængig af den anvendte folie) 
  • Variabelt trykbillede, fremgår ud fra det respektive prægestempel
  • kan ikke viskes ud 
  • ridsefast
  • Forskellige overflader og effekter er mulige fra højglans til metallisk