Spelsberger Verteilerkästen kommen auch auf hoher See zurecht, Platzsparende Verbindungsdosen und Kleinverteiler für feuchte Umgebungen auf dem Schiff.

Til søs

Ombord på sejlbåden Sirius 35 DS giver robuste fordelere og forbindelsesdåser en pålidelig strømforbindelse

De hvide sejl kan ses vidt omkring, Sirius 35 DS glider elegant gennem vandet. Den kompakte sejlbåd tilbyder alt hvad en sejlers hjerte kan begære, både indvendigt og udvendigt. Ejeren af en Sirius 35 DS kan nemlig tilpasse sin båd individuelt. Allerede under udviklingen lyttede bådbyggerne på Sirius-værftet i Plön til deres kunders ideer og erfaringer. Resultatet var en alsidig, elleve meter lang yacht, med effektiv udnyttelse af plads og fleksible designmuligheder. Det er ikke så mærkeligt, at der anvendes samledåser og forbindelsesbokse fra Spelsberg i de individuelt indrettede både fra Plöner Manufaktur.

Spelsbergs produkter til elektrisk installation passer perfekt til forholdene, og der er plads til dem i yachtens kompakte skrog. De fleste af dem er anbragt i mini-værkstedet under salonen. Placeringen gør, at ejerne har adgang til hele bådens el-system. Man kan endda gennemføre små reparationer ved hjælp af en arbejdsbænk med en mini-skruetvinge.
De små fordelingstavler fra AKi-serien fra Spelsberg er anbragt i det lille kammer.  Den elektriske energi, der modtages fra et anlægssted, bliver distribueret af Aki-fordelerne, der er mærket med »Landtilslutning«. Ved siden af fordeler invertertilslutningen strømmen fra batteriet om bord. Så sejlerne kan altid stole på en sikker strømforsyning – i havnen og på det åbne hav.

Det var ikke kun det kompakte design og den høje grad af fleksibilitet, der talte for anvendelsen af Abox-i-samledåsen og AKi-sortimentet af små fordelingstavler, men også produkternes høje grad af robusthed i industrikvalitet. Spelsbergs fordelere og samledåser, som er specielt designet til brug under barske forhold, er kendetegnet ved deres fremragende materialegenskaber, dokumenteret sikkerhed og optimal funktion, og deres holdbarhed under ekstreme forhold. Glasfiberforstærket polykarbonat giver større modstandsdygtighed. Fordelere og samledåserne holder således fugt, kulde, varme, UV-stråling, olier, fedt og stød eller slag pålideligt væk fra den følsomme elektronik indeni – også i hårdt vejr ud for Sverige, Norge eller Danmarks kyster.