Ultralydssvejsning

Som ekspert inden for ultralydsteknologi tilbyder Spelsberg dig mulighed for at integrere individuelle fastgørelsespunkter i hvert kabinet. Så hvis du ikke kan finde det rigtige monteringspunkt til din elektronik i et Spelsberg-kabinet, kan nye monteringspunkter indsættes med ultralydssvejsning.

De væsentligste fordele ved ultralydssvejsning er, at det fungerer uden lim, forbindelseselementer og opløsningsmidler, hvilket gør det meget miljøvenligt og omkostningseffektivt at bruge.

Om ultralydssvejsning

Ved pulserende ultralydssvejsning bindes et eller flere termoplastiske materialer sammen ved indre friktion i fugezonen.

Ultralydssvejsning findes overalt, hvor der anvendes termoplastiske materialer, og hvor der stilles store krav til fugeteknologien. Sammenlignet med andre svejseprocesser er ultralydssvejsning særligt velegnet, når der kræves hurtige procestider med høj procespålidelighed, eller når der ikke skal anvendes yderligere tilsætningsstoffer eller opløsningsmidler. Desuden er ultralydssvejsning kendetegnet ved svejsningernes kvalitet, styrke og nøjagtige reproducerbarhed.

Spelsberg fastgør forgreningsled individuelt

Spelsberg-kabinetterne er som standard allerede monteret med mange monteringsknaster, som gør det muligt at montere monteringsplader, standardskinner og kredsløb hurtigt. Det nye er, at der ud over de allerede indsprøjtede forgreningsled - som er placeret på de typiske positioner - nu kan fastgøres knaster senere på individuelle steder i kabinettet. Dette øger fleksibiliteten med hensyn til fastgørelsen af de indbyggede dele.

Takket være svejseprocessen er disse ekstra knaster permanent forbundet med kabinettet - og er, ifølge Spelsberg, mekanisk meget stabile. Spelsberg bygger på en ultralydssvejsningsproces, der pålideligt kombinerer termoplast, såsom acrylonitril-butadien-styren (ABS), polystyren (PS) og polykarbonat (PC). Takket være ultralydssvejsning opnås nøjagtigt reproducerbare svejsninger, hvilket betyder, at de høje kvalitetsstandarder kan opfyldes.