Konstruktion af afbryderanlæg

Omfattende service og ekspertrådgivning inkluderet

Koblingsanlæg og styreanlæg fra Spelsberg er i brug over hele verden. Vores løsninger er brancheuafhængige og bruges for eksempel i bil-, træ-, olie- eller gasindustrien. Produktionen af lavspændingskoblingsanlæg op til 1.250A udføres af kvalificeret personale i vores produktions i Schalksmühle, i tæt samråd med kunden. 

Projektplanlægning og materialeforsyning fra kunden er mulig, men kan også ske gennem vores interne afdelinger. Dette minimerer planlægnings- og indkøbsomkostningerne for vores kunder. De modtager tilslutningsklare løsninger, og drager fordel af vores dokumenterede leverandørnetværk. Selv med de indkøbte komponenter bruger vi kun topkvalitet, som opfylder vores høje standarder. 

Den store fleksibilitet og pålidelige levering er især værdsat af vores kunder. 

Din samarbejdspartner til Iso-koblingsanlæg

Der er mange detaljer, der skal overvejes ved Iso-koblingsanlæg Elektroteknikerne fra Spelsberg hjælper dig her med at finde den optimale løsning. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, fra det modulære GTi-ISO-koblingssystem over individuelle kabinetter med sikringer og koblingsafbrydere (AKi) til de små fordelingstavler til modulære enheder. Dette giver en høj grad af fleksibilitet i produktionen af koblingsanlæg og fordelinger til centraliseret og decentraliseret energiforsyning. 

Vi har dog meget mere at tilbyde ud over hardware: Udnyt vores forskellige service til fordelinger og koblingsanlæg. Vores planlægningsværktøj, for eksempel »TreeCad Spelsberg Assistent«, hjælper dig med at oprette kredsløbsdiagrammer, klemmer eller konstruktionstegninger. Vores tekniske personale, som er faguddannet inden for elektronik, rådgiver dig gerne personligt eller via telefon. Du kan også sende dine udbud til vores tekniske afdeling. Denne udarbejder derefter dataene til dig. Dette sikrer, at du får nøjagtigt de produkter, du har brug for på kort tid: såsom tomme kabinetter, færdigmonterede, delvist kablede eller tilslutningsklare.

Brug vores knowhow

Brug vores knowhow og service, lige fra den første forespørgsel til leveringen:

  • Projektering
  • Udvikling af de første designs, oprettelse af el-diagrammer, valg af de rigtige sammensætninger af kabinetterne, alt sammen i tæt samarbejde med kunden
  • Kundens godkendelse af produktionstegninger
  • Montering af koblingsanlægget af vores faglærte medarbejdere i henhold til aktuel