Montering af delkomponenter

Alt fra én kilde

Ud fra vores standardprogram udvikler vi eksklusive løsninger, som bliver skræddersyet nøjagtigt til det du specifikt skal bruge. Takket være standardiserede systemkomponenter kan du kombinere dit komplette system individuelt. 

Typiske monteringsopgaver på dette område:

  • Montering efter kundens ønsker, f.eks. ledninger, forbindelser, pakninger, kontaktstrimler mv.
  • Kombination af koblingsenheder, f.eks. sikkerhedsafbrydere, Schuko-stikkontakter, platiner, belastningsafbrydere, overspændingsbeskyttelse

Vi samler dine komponenter og komponentholdere, og vi overtager også samlingen for dig. Efter ønske ledningsfører og udstyrer vi alt i et komplet system, så du behøver kun bekymre dig om den senere installation. Vores elektroteknisk uddannede personale sikrer en konsekvent høj kvalitet.

Produktion af små serier

For at kunne støtte vores kunder bedst mulig har vi også gjort det muligt at gennemføre små specialordrer særlig hurtigt, billigt, og med den høje kvalitet , som Spelsberg er kendt for. For at kunne gøre dette har vi omstruktureret vores processer og kan ikke kun tilbyde de mest moderne produktionsprocesser og bearbejdningscentre. Også et kompetent og engageret team er klar til hurtigt at realisere individuelle ønsker. Derfor arbejder alle eksperter hånd i hånd på tværs af afdelingsgrænser, kommunikerer direkte og kan om nødvendigt endda gøre brug af det interne testcenter med kort varsel. Dette sparer ikke kun tid – det skåner også nerverne! 

Afsluttende kontrol

Inden en del forlader vores produktion, bliver den visuelt inspiceret. Ved komplette systemer eller efter ønske er der også en kontrol af den elektriske funktionalitet. Afsluttende elektriske tests er mulige i form af visuelle, kontinuitets-, isolerings- og beskyttelsesledermålinger eller -tests. 

På den måde sikrer vi, at den sædvanlige høje Spelsberg-kvalitet er garanteret, selv i forudmonterede, delvist kablede og tilslutningsklare kabinetter.